Sider

fredag den 16. oktober 2015

Halloween

Jeg ved det godt. Der er 14 dage til Halloween eller allehelgensaften; men nu var det altså lige efterårsferie, og Noah kom hjem allerede fra morgenstunden af, OG vi skal i byen i morgen, så vi får ikke weekenden sammen - så man kan vel sige, at planeterne stod på linje denne aften i oktober.

Vi skal måske nok ud og ringe på dørklokker den rigtige allehelgensaften. Jeg ved det ikke. Jeg er faktisk ikke til Halloween og hele det postyr - MEN da børnehave og skole har integreret det, så synes jeg helt ærligt, at hjemmet også må. Det er måske nok frivilligt tvang, men jeg synes ikke, børnene skal snydes for noget, slet ikke kulturelt.


Jeg har længe brygget på at give ungerne min version af denne sjove opskrift: Ulækre, klamme fingre fra Himmelske Kager.

De er super nemme at slå sammen - og så er det næsten en bonus, at de skal trække i køleskabet nogle timer. Jeg dekorerede dem dog ikke med farve, hvilket jeg faktisk havde tænkt mig, men arbejdsbyrden blev lige stor nok i kampens hede. Det var sværere for børnene at vente end til juleaften. Særligt da de så bordet, og stemningen rigtig begyndte at brede sig i huset.

Et par dage før fandt jeg karton, saks og lim frem. Vinduet er vores version af et monstervindue - og monstrene er selvfølgelig en "videreudvikling" af Elliots monstre, som jeg lavede til hans barnevogn.

De kommer til at hænge på Noahs værelse, når jeg en gang får mig taget sammen til at pille dem ned igen.

De er bare tapet fast til ruden.

Bordet er dækket med en kvalitets papirdug, som jeg havde tilbage fra Jeppes 30 års fødselsdag. Jeg købte servietter i Netto og edderkopper i Tiger. Resten af pynten er hentet i naturen (eller fra børnenes værelser).
Og så sluttede vi selvfølgelig af med Disney Sjov og snack bord :-) Skrumpehovedet er der dip i.Ingen kommentarer:

Send en kommentar