Sider

mandag den 2. november 2015

59 dage tilbage af året

I dag kom jeg afsted igen. Efter en pause på tre måneders tid, så fik jeg mig slæbt ned i Fitness World igen i dag. Og jeg lover, at jeg var sur og tvær og tudede (mentalt). Det er overhovedet ikke sjovt på noget som helst plan at være nødt til at kæmpe for de sidste kg efter graviditeten. Jeg er SÅ slukøret over det. Jeg fik lige øje på mig selv i et spejl i børnehaven her til morgen - og det gjorde udslaget.... Fandeme nej.

Jeg er ikke til nytårsfortsætter. Jeg skal ikke være en af dem, der står og sveder sammen med 100 andre 1. januar 2016, fordi det er DAGEN. Det skal være i dag. Mandage er magiske.

Så hvorfor træne? Og hvordan? Hvad er planen?

Jeg starter med løbebåndet, gåture, cykleture og forhåbentligt løb. Cardio cardio og mere cardio. Så har jeg geninstalleret LifeSum - en kalorietæller app - og indstillet den til et (del)mål om 10 uger. Det bliver hårdt, men der skal altså ske noget NU.

Jeg skal tabe mig 5 kg. Så 2 kg mere. Og så lander vi forhåbentligt på 10 kg. i alt.
Min hud og hår lider under stress og træthed og "mor-til-tre". Det skal træningen og turene ud forbedre. Jeg vil i bedre form, så jeg ikke er så træt.
Jeg vil en størrelse ned i tøj. Jeg vil have min gamle (temmelig dejlige) garderobe tilbage! Tak!
Jeg vil være glad igen - og glad for det, jeg ser i spejlet; og det er jeg ikke nu.
Måske bliver en sidegevinst mere stabilitet i mit liv - og forhåbentligt en sejr midt i mange kampe.

Jeg har tilmeldt mig en Endomondo Challenge for november, hvor man skal forbrænde kalorier. Nu skal jeg til at finde ud af kosten, så den spiller.

Hep hep.

530 kalorier forbrændt på kvælende 45 min her til aften. Det bliver op af bakke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar