Sider

torsdag den 1. maj 2014

Klump af kærlighed

… Jeg skæver mod klokken ved lyden af gråd. Klokken er 1.23.

*suk*

Sophia er på en eller anden måde faret vild i huset, og går og græder i køkkenet, mens hun kalder på mor. Jeg rejser mig og går efter hende. Hun får et kram, og jeg løfter hende op. Sammen finder vi hendes dyne, og hun kommer med ind i seng. Vi putter os, og hun sover straks. Tilfreds og tryg. Jeg slumrer hen.

… Jeg vågner ved lyden af Jeppe, der kommer hjem fra arbejde, og jeg venter tålmodigt på, at han kommer i seng. Klokken er 3.17 eller deromkring. Glæden vækker mig fuldstændigt, men jeg sover alligevel på stedet, da hans arme folder sig omkring mig.

… Noget pusler ved min fod, og jeg åbner træt mine øjne. Jeg skæver mod uret: 3.43. Til min overraskelse kravler Noah målrettet op i sengen. Jeg skubber til Jeppe, som rykker ud mod siden, og trækker Sophia ind til mig; klapper på madrassen. Der er plads til en til, især så sjælden en gæst. Men han folder sig ind i dynen og ligger sig i fodenden (længe leve dobbeltdyne med plads til fire).

Tiden slæber sig af sted, og jeg sover og vågner skiftevis. I min venstre armhule ligger Sophia. Jeg ligger på ryggen i en lidt for velkendt ’skulder-af-led-positur’. Noah sover på Sophia, men hans krop er slynget ind over mit venstre ben, og jeg kan mærke hans hånd mod mit lår. På min højre side er jeg flettet ind i Jeppe. Hans åndedrag kilder mod mit øre, og hans ben hviler tungt ind over mit højre ben. Jeg er helt låst fast og faktisk ret ukomfortabel som centrum for denne ’klump af kærlighed’ – og så alligevel på ingen måde.

Jeg er det heldigste menneske i verden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar