Sider

søndag den 6. oktober 2013

Kreativ med ungerne - del 2

Turen gik til Ansgar Anlæg. Det ligger rimelig tæt på og så vidste jeg, at der var masser af træer, lidt legeplads og folk, der lufter deres hunde. Så dem fik vi også lov til at klappe :-)

Vi spiste madpakkerne til at starte med og så gik vi ellers i gang med indsamlingen, kun afbrudt af pause på gyngerne. Der var også en del krager, som Noah jagede til sin egen store morskab. De var også frække nok til at forsøge at komme i nærheden af maden, så det var fint med vores egen lille frygtløse vagtmand.

Vi var afsted en times tid, og da butikkerne åbnede smuttede vi lige forbi Tiger for at købe lim, pallietter, piberensere, perler mv.

Jeg var også heldig på vej hjem at støde på nedfaldne miniæbler. De var mildest talt geniale. Derhjemme havde jeg også en masse rester fra en kvinde, som har været sød til at komme med ting til mig og børnene, da jeg var blevet alene. Heriblandt nogle poser til kreative sysler (fx lå de mariehøner, som er limet på bladene, heri).

Når limen tørrer, så bliver den klar. I dag er billederne virkelig flotte, og selvom projektet ikke helt blev som jeg havde tænkt det. For det første fordi en størrelse som Sophia skal hjælpes en hel del. Og da det var hendes første gang herhjemme, så havde hun ikke en chance for at vide, hvordan jeg vil have, hun opfører sig med den slags på bordet. Hun var mere fascineret af at DYPPE tingene i limen, end at lade dem sidde. Måske hun troede, det var dip :-)

Man skal også gøre sig klart, at man næppe når meget for egen skyld. Det handler udelukkende om ungerne - men det var jo også planen.

Da Noah var tilfreds med sig (han var temmelig produktiv, mit børnehavebarn), så gav vi os i kast med bagning og fik bagt en kæmpe portion pølebrød og boller til fryseren. Det blev mest mor, der bagte, da ungerne var ved at være mætte af indtryk. Sophia blev lagt til at sove - og sooooooov - og Noah så tegnefilm.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar