Sider

søndag den 29. januar 2012

DIY - rullebræt


Så fik jeg polstret og betrukket rullebrættet. Det er ikke bare blevet blødt at ligge på, men er nu også til at holde ud at se på. Hæftemaskinen og hæfter er venligst udlånt at min far, "manden der kan alt". Jeg er godt tilfreds - og det er Noah selvfølgelig også. Det er prøvekørt flere gange.

Materialer:
Valgfrit stof. Brættet er 30 x 58 cm og læg så 5 cm til kanten hele vejen rundt.
Til fyld brugte jeg pladevat, som jeg lagde dobbelt. Ét lag er lige tyndt nok.

Det er egentlig ganske enkelt. Læg brættet oven på pladevat og stof. Jeg var lidt sløset og klippede bare stoffet derefter. Så tog jeg siderne på langs først og sørgede for at holde det godt stramt. Dernæst enderne og til sidst hjørnerne.
Det er ikke så vigtigt at være super præcis. Der er ingen, der kan se små skævheder og skønhedsfejl, så snart brættet er vendt rundt.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det fint :) lige et dumt spørgsmål fra en 1. gangsgravid: hvad bruger man et rullebræt til :) ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Og det er egentlig ikke så nødvendigt - det er egentlig et gymnastikredskab. Det er super godt for motorikken og babyens nakke/ryg, fordi h*n ligger på maven, når man bruger det. Det var noget, jeg læste i bogen "Leg med din baby" - men hvem har liiiige et rullebræt liggende ;-) Da min far så pludselig havde et par stykker, så skyndte jeg mig at negle et. Noah er super glad for det og bruger det tit.

   Slet
  2. Okay super. Mange tak for svar :D

   Slet